Цілі та завдання

Якісні тексти потрібні не лише магазинам – їх потребують також і у сфері надання медичних послуг. Це можуть бути описи захворювань, способів лікування, медичного устаткування або написання інструкцій для ліків, а також продажні тексти для юридичних і консалтингових компаній, що пропонують послуги отримання медичної ліцензії для медсестер, лікарів і медичних товарів.

Рішення

Перед вами – приклад копірайтингу про декларацію відповідності на медичні вироби. Хоча багато в чому тексти для сайтів медичної тематики нічим не відрізняються від звичайного комерційного контенту (аналіз цільової аудиторії, структуризація інформації, УТП), тут потрібен абсолютно інший підхід – медичні тексти будуть придатними тільки при взаємодії копірайтера та лікаря: як ні крути, перший знає все про написання текстів, а другий – про свою область медицини.

Автор текстів на медичну тематику зовсім не обов’язково має бути медиком за освітою, розбиратися в симптомах і способах лікування. Головне – написати по-справжньому якісний і корисний до прочитання текст, ґрунтований на наданих лікарем тезах. Крім того, готовий текст має бути вичитаний лікарем і при необхідності відкоригований.

Копірайтинг на медичну тему – це хороша можливість для медцентру або іншої медичної установи заявити про себе, розповісти про свої послуги й отримати клієнтів. Не нехтуйте таким контентом – і ваш сайт обов’язково вийде в топ!

Найголовніше завдання комерційного тексту, в тому числі на медичну тематику – закрити потреби цільової аудиторії, притягнути з перших же рядків і підштовхнути до співпраці.

В даному випадку йдеться про отримання медичної ліцензії – послугу юридичної, консалтингової компанії. Такий текст під силу тільки досвідченому копірайтеру-маркетологу, ніж лікареві, яку б високу кваліфікацію він не мав. Просто тому, що професійна медична термінологія не завжди зрозуміла й у багатьох випадках від неї краще відмовитися або звести до мінімуму.

Одночасно з цим медичний копірайтинг повинен генерувати органічний трафік – вміщувати правильні ключі та правильну кількість знаків, визначену в ході повноцінного SEO-аудиту пошукової видачі та сайтів конкурентів. Такі тексти працюватимуть по-справжньому – почнуть приводити на сайт потенційних клієнтів, давати їм корисну інформацію й підштовхувати до співпраці.

Студія копірайтингу «Ямбус» пропонує послуги написання текстів будь-яким організаціям медичного та фармацевтичного профілю, медцентрам з обмеженою спеціалізацією, ветеринарним клінікам і косметологічним центрам, аптекам, виробникам і дистриб’юторам медичних препаратів і устаткування, приватним лікарським кабінетам і медичним інформаційним сайтам, присвяченим здоровому способу життя.

Якісний копірайтинг – передусім!

Замовити безкоштовну консультацію
Допоможемо швидко вивести сайт в топ-3

© Студія копірайтингу «Ямбус»