Що таке сайт-візитка

Це невеликий веб-ресурс, що складається з однієї або декількох сторінок, які містять контактну інформацію та коротку презентацію товарів або послуг. Тут немає каталогу і категорій – тільки найважливіша інформація, ознайомитися з якою можна всього за кілька секунд. Це чудова можливість розширити свій бізнес, збільшити кількість клієнтів і продажів. Це доступ клієнтів до інформації про компанію, її послуги та товари.

Ціна розробки сайту-візитки

Точна вартість створення сайту-візитки розраховується в індивідуальному порядку та згідно технічного завдання.

Економ

15000грн
Мінімалістичний дизайн та функціонал, який підходить для одного товару або послуги та вміщує необхідну інформацію для прийняття рішення.

  • 1 сторінка
  • Форма-заявки
  • Наповнення контентом
  • Адаптація під мобільні пристрої

Стандарт

20000грн
Стильний дизайн, зручний функціонал та розширена кількість інформаційних блоків, які добре знайомлять з послугами та товарами й надають клієнту додаткові відомості.

  • 1-3 сторінки
  • Розширений дизайн блоків
  • Створення меню
  • Форма-заявки
  • Наповнення контентом
  • Адаптація під мобільні пристрої
  • Базова SEO оптимізація

Бізнес

25000грн
Розширений функціонал зі стильною презентацією товарів або послуг, крутою інфографікою та текстами, зо покращують репутацію бренду та спонукають до співпраці.

  • 1-5 сторінок
  • Розширений дизайн блоків
  • Створення меню
  • Форма-заявки
  • Наповнення контентом
  • Адаптація під мобільні пристрої
  • Мікророзмітка
  • Повна SEO оптимізація
  • Підключення систем аналітики

Сайт-візитка допомагає швидко встановити присутність в Інтернеті, надати покупцям інформацію про бренд або продукт. Сьогодні, коли більшість нашого життя проходить у віртуальній реальності, це навіть не додатковий спосіб просування, а обов’язкове рішення для всіх, хто хоче бути успішним у своїй справі та бізнесі.

 


Сайт-візитка

Які завдання вирішує


Щоб бізнес розвивався та приводив клієнтів, необхідно мати присутність в інтернеті, але одних лише соціальних мереж недостатньо. Для об’єднання розрізнених даних про компанію та ефективної презентації товарів або послуг необхідний повноцінний веб-ресурс – візитка з невеликою кількістю сторінок та компактно представленою інформацією.

Реклама
Реклама
Потужний інструмент інформування.

Поліпшення іміджу
Поліпшення іміджу
Професійний сайт викличе інтерес до товару і бренду.

Комунікація
Комунікація
Налагодження комунікації з клієнтами і партнерами по бізнесу.

Збереження бюджету
Збереження бюджету
Мінімізація витрат на ведення комерційної діяльності.


Що включає сайт-візитка

До основних переваг сайту-візитки відносять невеликі фінансові вкладення та термін розробки: зазвичай це не більше тижня, а у разі мінімалістичного дизайну навіть 1-2 дні.

Найпоширенішим форматом такого сайту є 3 сторінки або ж три інформативні блоки в межах однієї сторінки.

Перший блок – це базова інформація про компанію або товар та унікальна торгова пропозиція, оффер. Найчастіше це стильний баннер або слайдер із супровідним текстом. Завдання цього блоку – знайомство з брендом та напрямком його діяльності або ж презентація товару.

Другий блок – це місце для розміщення більш детальних відомостей: конкретних переваг, характеристик, відмінностей та вигод співпраці. Тут можна додати інфографіку або декілька невеличких абзаців промо-тексту.

Третій блок – це контакти, форма зв’язку або кнопка, натиснувши на яку, клієнт зможе придбати товар чи замовити послугу.

Загалом оформляти сайт-візитку можна у вигляді портфоліо чи презентації – власної або продукції бренду. Якщо ж провести аналогію з реальним життям, то такий сайт виконує роль звичайної візитки – тільки в більш розгорнутій формі. За творчого підходу до дизайну сайта-візитки можна отримати оригінальний рекламний майданчик, який відрізняється простотою сприйняття інформації та високою конверсією.

Поширені питання

1Яка ціна створення сайту-визитки?
Вартість розробки сайту-візитки залежить від складності технічного завдання: кількості сторінок, функціоналу та дизайну. В одному разі це може бути розробка сайту-візитки під ключ, а в іншому - лише верстання вже готового дизайн-макету, тому точна ціна створення розраховується в індивідуальному порядку.
2Які терміни розробки сайту-візитки?
Зважаючи на невелику кількість сторінок та функціонал, створення сайту-візитки відбувається впродовж декількох днів після отримання від замовника усіх необхідних даних, формування та узгодження технічного завдання. На терміни розробки сайту-візитки суттєво впливають додаткові опції.
3Де замовити створення сайту-візитки?
Скористатися послугами розробки сайту-візитки ви можете в студії Ямбус. Ми пропонуємо як шаблонні варіанти, так і створення візитки з унікальним UI/UX дизайном та фкнкціоналорм. Повідомте свої побажання, щоб дізнатися точну вартість - в будь-якому разі вона буде вигідною.

З чого починається розробка сайту-візитки

Створення сайту-візитки розпочинається з формування цілей та завдань. Якщо це візитка для особи, знадобиться фото та інформація, яка розкриє професійну діяльність і особисті сильні сторони, а також контактні дані для зв’язку з користувачами: електронна пошта, телефон, вайбер, телеграм, ватсап та інші месенджери, сторінки в соціальних мережах тощо.

Для розробки сайту-візитки компанії знадобляться фото товарів, відеопрезентація та опис, який буде корисний потенційним клієнтам. Дуже корисною буде інтерактивна карта, що дає змогу одразу орієнтуватися з місцем розташування офісу або підприємства.

В будь-якому разі сайт-візитка – це стислість і лаконічність презентаційного матеріалу, мінімалістичний, але ретельно продуманий дизайн. Розробка сайта-візитки – незалежно від категорії товарів чи сфери діяльності – це можливість розказати про себе та свої послуги.

Замовити безкоштовну консультацію
Допоможемо швидко вивести сайт в топ-3

Ще більше

Цікавого

 
Консультація SEO фахівця з оптимізації сайту для пошукового просування
01

SEO консалтинг

Консультація SEO фахівця з оптимізації сайту для пошукового просування
500 грн
 
Написання текстів англійською, технічні та літературні переклади зі збереженням авторської стилістики.
02

Копірайтинг англійською

Написання текстів англійською, технічні та літературні переклади зі збереженням авторської стилістики.
235 грн
 
Ефективне просування бізнесу та особистих сторінок
03

Тексти для Instagram

Ефективне просування бізнесу та особистих сторінок
85 грн